28 de maig 2012

Coca de Sant Joan (Thermomix)


Ingredients:

- 100 g de sucre
- pell d'una taronja i d'una llimona
- 2 ous
- 65 g d'oli
- 120 g de llet
- 30 g d'anís
- 30 g de llevat de fleca
- 460 g de farina
- 1 ou per pintar
- sucre (sucre i unes gotes d'aigua)
- fruites confitades laminades per decorar


Preparació:

1. Ratllar el sucre 30 seg/ vel 5-10, afegir les pells i ratllar altres 30 seg/ vel 5-10, baixar parets
2. Afegir els ous, l'oli, la llet, el llevat i l'anís, barrejar 4 seg/ vel 3 i programar  2 min/ 37º/ vel 2
3. Afegir la farina, barrejar  4 seg/ vel 6 i programar 2 min/ vel espiga. Ha de quedar una massa fina
4. Deixar reposar en un recipient engrassat 1/2 hora
5. Encendre el forn a 180º, posant dins un recipient amb aigua
6. Estirar la massa sobre paper vegetal, pintar amb ou, adornar amb les fruites i el sucre
7. Deixar reposar 20 minuts
8. Fornejar a 180º uns 12 o 15 minuts