5 de maig 2012

Escuma de maduixes (Thermomix)


Ingredients:

- 100 g de sucre blanca
- 400 g de maduixes ben netes i congelades
- 3 clares d'ou (3 unitats)


Preparació:

1. Amb el vas de la Thermomix net, s'afegeixen per la tapa dels 400 grams de maduixes que prèviament s'hauran netejat, i congelat un mínim de 5 hores. 
2. Es posa el programador 2 min/ vel 4 al 8. 
3. Quan estiguin ben triturades les maduixes, s'afegeix per la tapa el sucre (o edulcorant si es vol en comptes de sucre), i es barreja 3 seg /vel 4
4. A continuació es col.loca la papallona
5. S'afegeixen les clares d'ou i es posa el programador de 2 a 3 min/ vel 3. Es nota que el color vermell passa a ser un color rosat, i que s'haurà muntat una magnífica escuma de maduixes




1 comentari:

fredi ha dit...

És important reservar unes maduixes per adornar l'escuma en la copa