Ingredients:
- 400 g d'espagueti
- 65 g de rúcula
- 125 g de pinyons
- 50 g de parmesà ratllat
- 120 g d'oli d'oliva verge extra
- 1 gra d'all
- 3 g de sal gruixuda
Preparació:
1. Posa en el vas de la Thermomix els pinyons, l'all, la sal i la rúcula i triturar
2. Afegir l'oli i batre de nou
3. Parar, barrejar amb l'espàtula i triturar de nou
4. Posar en un bol, afegir el formatge i acabar de remoure
5. Reservar tapat en la nevera fins a la seva utilització
6. Coure la pasta en abundant aigua amb sal, i quan estigui llesta, escòrrela
7. Posar la salsa pesto en un bol amb una mica d'aigua de la cocció de la pasta
8. Afegir la pasta i barrejar-lo tot bé
9. Servir de seguida
Observacions:
Fòrmula per a la cocció de la pasta 1+10+100 (1 litre d'aigua, 10 g de sal i 100 g de pasta)
Posar a calentar l'aigua en una olla gran. Quan comença a bullir afegir la sal i a continuació la pasta. No tapar l'olla. Coure-la removent amb una cullera de fusta. Consumir la pasta en el moment de treure-la de l'aigua
2 comentaris:
La salsa em va quedar molt espesa segurament perquè vaig posar l'oli abans de triturar els pinyons
Crec que no cal tanta quantitat de rúcula
Publica un comentari a l'entrada