1 de maig 2012

Flam (Thermomix)


Ingredients:

- 500 g de llet
- 4 ous ( de 60 g)
- 130 g de sucre 
- caramel líquid pel motlle
- 700 g d'aigua


Preparació:

1. Posar la llet, els ous i el sucre en el vas i barrejar durant 10 seg/ vel 4
2. Posar el caramel dins el motlle d'alumini rectangular o un motlle de forn i emplenar amb la barreja
3. Tapar el motlle amb paper d'alumini i posar paper de cuina a sobre per absorvir l'aigua
4. Posar l'aigua en el vas, el Varoma en la seva posició i programar 40 min/ Varoma/ vel 1 (si són flaneres individuals 30 min/ Varoma/ vel 1)
5. Treure el paper d'alumini amb compte i comprovar amb un palillo si surt net, si no surt net perllongar el temps de cocció uns minuts més
6. Deixar refredar el flam durant 1 hora abans de posar-lo en la nevera durant 1 hora com a mínim
7. Donar-li la volta en una plata i treure del motllo


Observacions:

Queda millor fet el dia abans