4 de maig 2012

Musclos al vapor


Ingredients:

- 1 kg de musclos frescos
- 2 grans d'all
- 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1/2 culleradeta de pebre vermell picant
- oli d'oliva
- julivert fresc
- sal


Preparació:

1. Netegeu els musclos a consciència
2. Per obrir els musclos al vapor, poseu-los dins d'una olla tapada sense aigua. Els que no s'obrin, rebutgeu-los. És important que dins de l'olla no estigvuin gaire atapeïts, per tal de facilitar-le l'obertura. Reserveu el suc que desprenguin
3. Dins el morter o Thermomix, tritureu els alls, juntament amb una punta de sal, els pebres i unes fulles de julivert. Afegiu-hi un bon raig d'oli i una mica del suc dels musclos (que aportarà el gust de mar) fins que aconsegui una salsa clara
4. Feu bullir la salseta durant un minut
5. Col.loque ordenadament tots els musclos en una safata o en plats, eliminant-ne les closques buides. Ruixeu-los amb la salsa calenta