Ingredients:
- 4 pomes golden
- 3 ous
- 1 llimona
- 1 culleradeta de canyella
-1 polsim de pebre
- 50 g de farina de blat de moro (Maizena)
- 50 g de mantega
- 100 g de sucre
- farina
Salsa de xocolata negra:
- 100 g de xocolata del 70% de cacau
- 150 ml d'aigua o de llet
Preparació de la salsa:
1. Piqueu la xocolata ben fina
2. Escalfeu l'aigua o la llet en un cassó
3. Afegiu l'aigua, a poc a poc, sobre els bocinets de xocolata. Remeneu-ho. L'escalfor de l'aigua desfarà la xocolata
Preparació del pastís:
1. Espremeu el suc de la llimona
2. Peleu les pomes i talleu-les a trossos
3. En un recipient apropiat per al microones, coeu les pomes amb el suc de la llimona, la culleredeta de canyella i el polsim de pebre, durant 15 minuts, a màxima potència
4. Tritureu les pomes afegint-hi la mantega, fins que aconseguiu un puré fi
5. En un altre recipient, amb l'ajut de la Thermomix, barregeu els ous amb el sucre i la farina de blat de moro
6. Barregeu el puré de pomes amb els ous
7. Pinteu amb mantega un motlle apropiat per al microones, i empolvoreu-lo amb farina
8. Coeu el pastís durant 20 minuts a màxima potència
9. Deixeu refredar el pastís, dins el motlle a la nevera
10. Desenmotlleu-lo i serviu-lo fred de la nevera, acompanyat de la salsa de xocolata calenta
Observacions:
1 comentari:
M'ha quedat un pastís molt atapeït
Publica un comentari a l'entrada