6 de juny 2012

Coca de verdures (Thermomix)


Ingredients:

- 50 g d'oli d'oliva verge extra
- 100 g d'aigua
- 50 g de mantega 
- 20 g de llevat fresc
- 300 g de farina de força
- 1 cullereta de sal
- 1 pessic de sucre
- 100 g de pebrot vermell, a talls
- 100 g de pebrot verd, a talls
- 100 g de ceba
- 100 g de carbaçó, a talls i amb pell
- 100 g d'oli d'oliva
- 2 culleretes de sal
- 1 cullereta pimenton dulce



Preparació:

1. Precalentar el forn a 200 º
2. Posar l'oli, l'aigua i la mantega en el vas, programar 1 min/ 37º/ vel 2
3. Incorporar el llevat, la farina, la sal i el sucre i barrejar 30 seg/ vel 6
4. Retirar la massa del vas i estendre-la molt fina amb un rodet o amb les mans, sobre una plata de forn engrassada
5. Posar en el vas tots els ingredients de la cobertura i trocejar-los programant 3 seg/ vel 4
6. Cubrir la massa amb les verdures i deixar-lo reposar uns minuts. Fornejar la coca durant 20 minuts aproximadament