2 de jul. 2012

Coca de llardons (Thermomix)


Ingredients:

Massa:
- 100 g d'aigua
- 100 g de llet
- 200 g de mantega de tocino
- 400 g de farina
- 20 g de llevat de fleca
- 1 cullereta de sal

Cobertura:
- 200 g de llardons
- 50 g de pinyons
- Sucre i canyella


Preparació:

1. Trocejar els llardons 10 seg/ vel 5, treure i reservar
2. Sense rentar el vas, posar l'aigua, la llet i la manteca i programar 1 min/ 37º/ vel 2-3
3. Afegir el llevat, la farina i la sal i programar 1 min/ vel espiga
4. Introduir la meitat dels llardons i barrejar 15 seg/ vel espiga
5. Divideix la massa en dos parts i sobre paper vegetal estirar-la amb les mans deixant-la molt fina
6. Posar a sobre la resta de llardons, els pinyons i sucre al gust
7. Posar un plàstic per sobre i pasar el rotllo suaument
8. Precalentar el forn dalt i baix a 200º durant 10 minuts i quan la introduïm només fer anar el forn de baix



Observacions:   L'altra meitat de la massa es prepararà igual però posant-li canyella en pols en lloc de llardons. És boníssima i amb la mateixa massa queden dos coques diferents